Nejnovější recenze ze sekce Kolébky
Scarlet moskytiéra ke koš i a kolébce
Přidáno: 13. prosince 2013
(naposledy upraveno 13. prosince 2013)
Zakoupeno v Slune-cz.cz
- je moc pěkná za velmi dobrou cenu, jemná a vypadá velmi vzdušně a elegantně.
- nebyl na ni návod jak ji mám navléknout na držák na nebesa, aby byla správnou stranou a aby byl vrchní lem pěkně postavený jako na obrázku. Docela jsem s tím bojovala a několikrát to stahovala zpět. Návod nebyl ani na držáku na nebesa.
Škoda že nelze mít na jednom držáku jak nebesa aby na miminko nefoukalo tak i moskytiéru. Ale tato moskytiéra je velmi elegantní a dostačující.
- rychlá montáž
- množství funkcí
- ještě nemáme vyzkoušeno ale zatím super
určitě doporučuji
- vypadá pěkně, hezky houpe, dobrá aretace koleček i kolébky (houpání)
- žádný návod - návod na internetu značně nedostatečný a místy neodpovídající realitě
- ne úplně kvalitní provedení - začištění apod.
viz výše
- kvalitní konstrukce
- vše v jednom (vibrace, melodie, kolotoč, světlo)
- zatím nic
Zatím jen postřehy z montáže - velice precizní a kvalitní provedení i spojovacího materiálu. Což se často nevidí. Za manželku - dobře se perou povlaky. Celkově je lehká a dá se snadno přenášet mezi místnostmi.
- Miminko budu mít díky kolébce pořád u sebe,je na kolečkách
- Nastavitelná výška kolébky-5 poloh
- Košík v dolní části na plenky atd.
- Hrací kolotoč
- Velmi kvalitní zpracování
- Cena je odpovídající
- nic proti nemám
Zatím jsme nevyzkoušeli,ale jsem s kolébkou moc spokojená,původně jsem chtěla košík na kolečkách,ale nemá žádné funkce,nedá se výškově nastavit,nemá dole košík na drobnosti,nemá kolotoč a kolébka je modernějšía levnější.
- konečný efekt je výborný
kolébka je bohužel bez návodu na montáž a myslím, že by s tím mohl mít někdo problém. Poroz ale na jeden malý detail -na obrázku jak tištěném katalogu, tak na internetu je kolébka vyobrazena s matrací * ta ale není součástí kolébky - musí se koupit zvlášť - kolébku mohu vřele doporučit
- materiál je velmi příjemný a pevný,
- kvalitní šití,
- vzhledově moc pěkné,
- miminko je spokojeno,
- výběr barev dostačující
- kovové karabiny působí příliš robustně a jsou zbytečně těžké, doplnující šňůrky mi nějak kazí celkový dojem,
- celá hacka se po zavěšení otáčí, směr zavěšení nelze příliš ovlivnit, když je to pouze jednobodové uchycení,
- vkládání a vyndavání dítěte vyžaduje trochu zručnosti,
- přivítala bych sundavací potah na matraci pro jednodušší praní, doporučila bych výrobci jako doplněk hacky vyrábět i jednoduchou sítku proti hmyzu při používání venku
- cena se mi zdá příliš vysoká, přesto si myslím, že je to dobrá koupě a hacka je kvalitní
- překvapila mě velikost doporučeného šroubu, unesl by i dospělého, myslím že postačí menší
celkově kvalitní výrobek s malými mouchami
- ušetří místo, útulná, dobrá kvalita, velká spokojenost
naše holčička spinka v kolébce už 8 M a my jsme spokojeni, je útulná, nebesa tvoří určitě její soukromí a schoulení. Ušetři místo v bytě pokud potřebujete. Je precizně udělaná. Moc jsme spokojeni
- Super velký koš.
Naprostá spokojenost.
- houpani - to se snad nemuze diteti nelibit: )
- prirodni materialy - bavlna, saten, ovci vlna
- moznost zavesit temer vsude
- verim, ze nic - uvidime co zivotnost pruziny
jeste neodzkouseno - cekame na hrazdu
- praktická
- dodána bez návodu na sestavení
celkem slušný výrobek
- Hacka je krásně funkční = pružina je zvolena tak, že svým jemným houpáním uklidňuje miminko, samotný bavlněný vak a tenká matrace z ovčí vlny jsou velmi příjemné a zelená barva je pěkná, přirozená. Tkaničky umožňují zavázat hacku podle toho, jak moc ji chceme mít rozevřenou nebo uzavřenou.
Vřele doporučujeme!!
- Dite se v hacce velmi rychle zklidni a pres den hezky odpociva, vertikalni houpani diky pruzine je uzasne, rodic si nenici zada neustalym houpanim v naruci.
- Vyssi cena
Pro neklidne deti idealni volba
- lehká, pohyblivá, krásná, prosotorná
- nenašla jsem
doporučuji, kolébka je velmi příjemná při užívání, lehce se s ní manipuluje, Miminko má možnost být neustále pod dozorem.
- hezka,prakticka,da ses ni pohybovat z mistnosti do mistnosti
spokojena
- Lehká
- stabilní
- snadná montáž
- prostorná
- krásná
Doporučuji
- krásný vzhled, velký, prostorný.
- neznám
Určitě doporučuji.
- kvalitné
plne funkční
- Přírodní material
Jsem s kolébkou spokojen
- chybějící návod
- chybějící určité druhy šroubů nebo nedovrtané díry
rozhodující cena.
funknčnost bez problémů
Zobrazuji 241 - 260 ze 269 recenzí « Předchozí 1...10 11 12 [ 13 ] 14 Další »